CONCEPT
基本概念
 
1.NATURAL
2.BORDERLESS
3.LOCAL
 
 
 
蝦夷ノ富士醸造は「素材」にこだわりながら創業者の米こうじ製造を主にした確かな経験とノウハウ、そして「清酒」「ワイン」「農業」などの伝統産業から取り入れた斬新な醸造方法を用いて北海道素材の個性を引き立てる「自然なおいしい」を創造しています
 
EZOFUJI-BREWING  sticks to "material"Certain experience and know-how which mainly founder's manufacturing of rice koji,And using a novel brewing method taken from traditional industries such as "sake" "wine" "agriculture"We are creating "natural delicious" that complements the personality of Hokkaido material 

STORY
ストーリー 
 
 
2016年春、蝦夷ノ富士醸造は創業いたしました。
創業地である北海道栗山町。
 
そこには夕張山脈を源流とする新鮮な水、
どこまでも高い空が作り出す冷涼な空気、 そして、肌に感じる地域のあたたかさがありました。
 
北海道の素晴らしい素材を丹精に醸す。
どこにもない上質で純粋な美味しさを創造する。 そして、多くのひとに喜んでもらいたい。
  
それが 蝦夷ノ富士醸造の変わることない理念です。